Zorgdiensten

“In 2017 werden onze zorgdiensten gemiddeld gewaardeerd met een rapportcijfer 8,4. Met dank aan alle deelnemers van het onderzoek. “

(bron: Cliënttevredenheidsonderzoek 2017)

 

Persoonlijke verzorging – begeleiding – verpleging – hulp bij het huishouden.

Thuiszorg aanvaarden is een hele stap.

Bij Alertzorg weten wij dit maar al te goed en daarom ligt bij onze zorgverlening het accent op begrip, respect en vertrouwen.

Heeft u moeite met uw dagelijkse handelingen?

Alertzorg medewerkers helpen u hierbij, denkt u bijvoorbeeld aan;

hulp bij het opstaan, douchen, scheren, aankleden, eten en toiletgang aanbrengen van prothesen

Verpleegkundige handelingen zoals katheteriseren, Neus- en PEGsondes voor voedingtoediening, hulp bij diabetes of wondzorg.

Hulp bij herstel na een operatie. Observatie algemene lichaamsfuncties bij chronische aandoeningen

Deskundige en gediplomeerde medewerkers

24-uur bereikbaar – korte lijnen – direct contact – geen wachtlijsten.

Wilt u ook langer zelfstandig blijven wonen?

Wij helpen u en eventueel uw familie hierbij, met behulp van een klein team van vaste medewerkers om u heen. Goede thuiszorg staat bij ons voorop maar wij vinden het ook erg belangrijk om samen met u de tijd nemen voor een kopje koffie, ondersteuning te bieden bij het behouden van uw dagelijkse structuur of om samen met u iets te ondernemen. Wij gaan deze mooie uitdaging graag aan.

Palliatieve zorg:

Alertzorg biedt praktische en verpleegkundige ondersteuning aan zorg in de laatste levensfase, lees hier meer over onze voorwaarden in  beleid-terminale-zorg.pdf

Heeft u voor uzelf of uw naasten zorgvragen? Kom gerust eens langs bij ons kantoor aan de Dommelrodelaan 27 of neem contact met ons op. Wij kunnen uiteraard ook bij u thuis langskomen, bel ons voor een afspraak. tel: 0413-841957,  0413-483063 of 06-53980218.

Ons kantoor is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur, maar voor spoedgevallen kunt u ons altijd bellen.